Van der Biesen Reisburo's

045 532 22 33

Zekerheden 


Van der Biesen Reisburo Landgraaf is in Nederland aangesloten bij de ANVR (Algemene Vereniging van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De reis- en boekingsvoorwaarden die wij als ANVR-reisonderneming hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. U profiteert daardoor van eerlijke voorwaarden, kwaliteit, veiligheid en zekerheid.

 
 

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds reisgelden (SGR). U kunt dit controleren via www.sgr.nl. De SGR Garantieregeling is van toepassing. U kunt bij financieel onvermogen van ons en/of een dienstverlener die is bij SGR is aangesloten, aanspraak maken op de garantieregeling indien en voor zover de regeling daarin voorziet. Zie hiervoor www.sgr.nl/garantieregeling.

 

Wij zijn aangesloten bij het Calamiteitenfonds (CF). U kunt dit controleren via www.calamiteitenfonds.nl. De garantieregeling van het calamiteitenfonds is van toepassing. U kunt bij een calamiteit aanspraak maken op de garantieregeling van het CF indien en voor zover de regeling daarin voorziet. Zie hiervoor ook www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling.

 

Op het vervoer verricht door (Nederlandse) luchtvaartmaatschappijen, trein-, ferry- en busmaatschappijen zijn de desbetreffende algemene vervoersvoorwaarden van deze vervoersmaatschappijen van toepassing. Deze voorwaarden zijn aan u beschikbaar gesteld dan wel beschikbaar via hun websites of beschikbaar via www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden en kupers.wpengine.com/algemene-voorwaarden/

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Van der Biesen Reisburo Landgraaf (KvK nr. 13040850) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Verzekeringen
Wij adviseren u om goed verzekerd op reis te gaan. Van der Biesen Reisburo Landgraaf sluit haar verzekeringen af bij Allianz Global Assistance. Voor het afsluiten van een eventuele annuleringsverzekering en/of reisverzekering kunt u bij ons terecht.

 

Sicherheitsschein ( voor Duitse reisorganisaties )

Let op ! Is uw reis geboekt via een Duitse touroperator geboekt, dan valt deze reis meestal niet onder het ANVR en SGR. Uw reis is echter tóch verzekerd tegen faillissementen en andere calamiteiten. Iedere Duitse reisorganisatie waar wij mee samen werken is volgens de duitse wetgeving verplicht een zogenaamd Sicherheitsschein verzekering te hebben. Wilt u meer info hierover ? Vraag het aan onze medewerkers.