Van der Biesen Reisburo's

045 532 22 33

Van der Biesen reisburo Landgraaf werkt met een klein maar uiterst ervaren team. Het voordeel hiervan voor u als klant is dat u altijd een bekend gezicht op het reisburo tegen zult komen. Ons huismerk is dan ook van oudsher de persoonlijke service die we onze klanten bieden. We zijn er dan ook erg trots op dat we door de jaren heen met zóveel klanten een vertrouwde en prettige band hebben opgebouwd. Iedere dag komen er diverse klanten binnen lopen om hun "vakantieverhaal" te doen of om gewoon even een babbeltje te maken.

Natuurlijk is voldoende kennis van het vak minstens net zo belangrijk. Ons personeel gaat ieder jaar minstens één keer op studiereis. Tevens bezoeken wij 3 tot 4 keer per jaar cursussen en workshops over diverse landen en/of hotels. Dít in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd optimaal kunnen adviseren.

Op deze pagina vindt u een profiel van onze medewerkers zodat u ze, voorzover dat nog niet het geval is, iets beter kunt leren kennen. Tevens, en dat is voor u minstens zo interessant, kunt u terugvinden waar wij zoal op studiereis cq. vakantie zijn geweest. U mag er dus vanuit gaan dat er op de meeste bestemmingen altijd wel iemand geweest is, zodat wij u perfect kunnen inlichten.

Pito Agüeria Corral

Ik ben Pito en sinds 2004 eigenaar van Van der Biesen Reisburo.

Lees meer

Ilona Agüeria Corral

Ik ben Ilona en sinds 2004 mede eigenaar van Van der Biesen Reisburo.

Lees meer

Caroline Verhoosel

Ik ben Caroline en sinds 2011 werkzaam bij Van der Biesen Reisburo.

Lees meer

Stagiaires

Al vele jaren zijn wij een erkend leerbedrijf voor de opleiding Toerisme.

Lees meer