Van der Biesen Reisburo's

045 532 22 33

Coronavoucher ( update 01.09 )

Een virus heeft ervoor gezorgd dat we niet meer kunnen reizen. Bijna alle reizen worden geannuleerd. Dit is van enorme impact op reisorganisaties en zo ook bij ons als reisbureau.

Brancheorganisaties ANVR en SGR hebben om die reden een voucher ontwikkeld, ook wel de coronavoucher genoemd. Het is bedacht om te voorkomen dat er reisorganisaties failliet gaan in deze ongelofelijk bizarre tijden.

De voucher is echter meer dan slechts een voucher. Deze is namelijk – door de unieke situatie – gedekt door garantiefonds SGR. Wanneer een reisorganisatie onverhoopt failliet zou gaan, krijgt u van de SGR de reissom terug. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft begrip voor deze vouchers en staat achter dit initiatief.

Omboeken
We blijven het liefst uitkijken naar een heerlijke onbezorgde vakantie. Daarom hebben veel reisorganisaties hun zomeraanbod van 2021 gelanceerd. Als u nu (kosteloos) omboekt profiteert u van ruime keuze en eerlijke prijzen. Verder kunt bij veel reisorganisaties (om)boeken met een omruilgarantie: u kunt dan later dit jaar als het nodig zou zijn alsnog uw boeking verplaatsen naar 2021. Vraag gerust aan onze reisspecialisten wat er bij uw boeking mogelijk is.

Voucher- en omboekingsvoorwaarden
Reisorganisaties hanteren verschillende voorwaarden m.b.t. de coronavoucher en omboeken. Via de links hieronder wordt u doorgestuurd naar de voorwaarden die voor uw geboekte reis gelden.
 

Vouchervoorwaarden

 
 

Omboekingsvoorwaarden

 
 

* = nog niet gepubliceerd

Komt u er niet helemaal uit? Bel of mail uw reisspecialist, wij helpen graag!

Zou u op reis gaan met een niet-Nederlandse reisorganisatie? Deze voorwaarden wijken af van de Nederlandse coronavoucher. Uw reisspecialist zal u de exacte informatie toesturen zodra deze beschikbaar is.